Yoga Amsterdam Nieuw West (Oud-Sloten)

Lesrooster YARAYOGA Amsterdam Nieuw West SloterwegOp de maandagavond worden de yogalessen gegeven in Amsterdam Nieuw West aan de Sloterweg 1192. De lessen op maandag zijn van 18.30-19.45 en van 20.15-21.30 uur. De les op woensdagochtend wordt momenteel wekelijks online gegeven en elke eerste woensdag van de maand óók op locatie aan de Sloterweg 1192. De les op woensdag is van 09.30-10.45 uur.


Meld je aan voor een GRATIS proefles; deze krijg je van ons cadeau!

Kom je voor een eerste keer/proefles, neem dan contact op via telefoon of e-mail voorafgaand aan de les.

Hoe het werkt

De lessen worden aangeboden in een reeks. In verband met de groepsgrootte (max. 15 personen), geldt je inschrijving voor een vaste lesdag/tijd. Je kunt voor aanvang van iedere nieuwe periode je lesdag/tijd opgeven. In overleg met de docent is het eventueel nog mogelijk om tussentijds van lesdag/tijd te wisselen.
Je kunt overigens ook op ieder gewenst moment instappen in een lopende periode; Neem voor de aangepaste prijzen contact op via telefoon of e-mail.
Op deze locatie zijn geen yogamatten aanwezig; je dient een eigen yogamat mee te nemen.

Wanneer

De lessen worden aangeboden in een reeks:

2024:
8 januari – 14 april (14 weken)
15 april – 4 augustus (16 weken)
2 september – 22 december (16 weken)

Er is geen les op: nationale feestdagen

Kosten

Met een lessenreeks komt de prijs op €14 per les voor één les per week.
Eventueel gemiste lessen zijn voor eigen rekening of kan je indien mogelijk nog binnen dezelfde periode inhalen op een andere lesdag/tijd. Bel/mail dan of er plek is i.v.m. de groepsgrootte.
Wanneer je wilt stoppen met de yogalessen, dien je uiterlijk 2 weken voor het eind van een periode op te zeggen, zodat ik weet dat de voor jou gereserveerde plek beschikbaar komt. Bij annulering ná aanvang van een periode kom je niet in aanmerking voor teruggave van het reeds betaalde cursusgeld.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor een lessenreeks waarbij je les volgt op een vaste dag, een vast tijdstip en met een vaste groep. Neem bij interesse contact op via het contactformulier, per mail of 06 47 15 83 98.

Veelgestelde vragen

Je bent vanaf 15 minuten voor aanvang van de les heel erg welkom in de studio. Om te zorgen voor een rustige start van de les, willen we je vragen om uiterlijk 5 minuten voor aanvang van de les aanwezig te zijn. Laatkomers worden na aanvang van de les niet meer toegelaten.

Bij de groepslessen zijn geen yogamatten aanwezig; neem dus zelf een yogamat mee.

Het is fijn om schone en comfortabele kleding te dragen waarin je je gemakkelijk kunt bewegen. En we doen Yoga op blote voeten, maar het is wel handig om sokken mee te hebben voor de eindontspanning. Verder is het fijn om je sieraden en horloge af te doen.

Om een slechte spijsvertering te voorkomen, adviseren we je om 2 uur voor aanvang van de yogales niets meer te eten. Als je hele erge trek hebt, zou je iets lichts, zoals (gedroogd) fruit, kunnen eten.

Wij vragen je om fysieke klachten of andere beperkingen (bijvoorbeeld recente operaties, knie-, nek-, rugklachten of hoge bloeddruk) vóór aanvang van de les te vermelden. Bij twijfel is overleg met huisarts of behandelaar wenselijk.
Breng de docent ook op de hoogte zodra je weet dat je zwanger bent.

Het is belangrijk om naar je eigen lichaam te luisteren. Het is jouw yoga beoefening en jouw lichaam. Respecteer daarbij de grenzen van je lichaam. Elk lichaam is tenslotte weer anders. Wees daarbij geduldig en push jezelf niet teveel. Bij yoga gaat het in de essentie tenslotte om de ademhaling en het bewustzijn.

Jazeker! Dat maakt helemaal niet uit. Echt niet!

“One hour of yoga is only 4% of your day. No excuses.”

 Unknown