Yoga voor beginners

Heb je nog geen of weinig ervaring met yoga? Dan is de beginnerscursus iets voor jou!
In 8 lessen krijg je de basistechnieken van veelvoorkomende yogahoudingen uitgelegd. Daarnaast krijg je uitleg over basis ademhalingsoefeningen en meditatietechnieken. Ook wordt er elke les aandacht besteed aan onderwerpen als filosofie, geschiedenis, energie, de verscheidenheid aan yogastromingen en worden verschillende yogatermen en hun betekenis nader toegelicht.

Deze cursus wordt aan een groep van maximaal 12 deelnemers gegeven.

Datum: Nieuwe data worden gepland. Neem contact op voor meer info.
Begin- en eindtijd: 18.15-19.30 uur
Prijs: €120 p.p.
Het inhalen van een gemiste les is helaas niet mogelijk.

Meld je aan via het contactformulier.

Wil je op de hoogte blijven van wanneer er een beginnerscursus start, voer je e-mail dan in onderaan deze pagina en ontvang de updates.

Groepen van 5 personen of meer kunnen contact opnemen met YARAYOGA voor andere dagen.

“In the beginner’s mind there are many possibilities, in the expert’s mind there are few.” – Shunryu Suzuki

“Ik vond het een fijne uitgebreide toegankelijke cursus. Heel erg leuk om kennis te maken met alle facetten van de yoga. Hele mooie rustige opbouw met een mooie balans tussen alle oefeningen en informatie over de achtergrond van yoga. Na iedere les had ik veel energie en kon ik er weer en week tegenaan. Ook dat de groepen klein zijn is ontzettend fijn!”
Karen, Amsterdam
“Ik vind het erg leuk dat Tessa ook verteld over de achtergrond van yoga, naast de oefeningen die we doen. Dan weet je ook waarom je iets doet. Ik vind het een afwisselend programma, waarin we elke week wat nieuwe oefeningen doen. Elke les heeft een andere inhoud, waar ik veel aan heb. Ik heb veel aan de ademoefeningen. Tessa helpt bij bewegingen die niet helemaal lukken en kijkt hierbij goed naar je lichaam.”
Inge, Amsterdam
“Het programma is breder dan alleen het lichamelijke aspect, wat ik echt als prettig en leerzaam heb ervaren. De ademhalingsoefeningen, de meditatie en lichaamsscan, de houdingen en het karakter van Tessa heb ik erg gewaardeerd. Ik vind de openheid en helderheid van Tessa heel prettig en voelde me op mijn gemak. Ook het theemoment vond ik een goede manier om de les af te sluiten. Maar wat ik vooral echt waardeerde is de uitleg over de 8 geledingen van yoga en het oefenen met adem en meditatie. Ik heb me in deze 8 weken meer kunnen verbinden met mezelf en dat is het tofste wat ik van de cursus heb geleerd.”
Eurydice, Amsterdam