Yoga voor beginners

Wil je op een laagdrempelige manier kennismaken met yoga? Dan is de online beginnerscursus iets voor jou! Zo kan je yoga volgen vanuit het comfort van je eigen huis.
In 8 lessen krijg je de basistechnieken van veelvoorkomende yogahoudingen uitgelegd. Daarnaast krijg je uitleg over basis ademhalingsoefeningen en meditatietechnieken. Ook wordt er elke week aandacht besteed aan onderwerpen als filosofie, geschiedenis, energie, de verscheidenheid aan yogastromingen en worden verschillende yogatermen en hun betekenis nader toegelicht.

Hoe het in z’n werk gaat

8 Weken lang ontvang je wekelijks een inspirerende mail met daarin een yogales en achtergrondinformatie. De yogales kan je gedurende de betreffende week nog zo vaak terugkijken als je wilt.

Investering

€120 p.p. Nu tijdelijk voor slechts €79!

Meld je aan via het contactformulier.

Wil je liever op locatie yoga volgen? Dat kan ook. Let me know!

“Ik vond het een fijne uitgebreide toegankelijke cursus. Heel erg leuk om kennis te maken met alle facetten van de yoga. Hele mooie rustige opbouw met een mooie balans tussen alle oefeningen en informatie over de achtergrond van yoga. Na iedere les had ik veel energie en kon ik er weer en week tegenaan. Ook dat de groepen klein zijn is ontzettend fijn!”
Karen, Amsterdam
“Ik vind het erg leuk dat Tessa ook verteld over de achtergrond van yoga, naast de oefeningen die we doen. Dan weet je ook waarom je iets doet. Ik vind het een afwisselend programma, waarin we elke week wat nieuwe oefeningen doen. Elke les heeft een andere inhoud, waar ik veel aan heb. Ik heb veel aan de ademoefeningen. Tessa helpt bij bewegingen die niet helemaal lukken en kijkt hierbij goed naar je lichaam.”
Inge, Amsterdam
“Het programma is breder dan alleen het lichamelijke aspect, wat ik echt als prettig en leerzaam heb ervaren. De ademhalingsoefeningen, de meditatie en lichaamsscan, de houdingen en het karakter van Tessa heb ik erg gewaardeerd. Ik vind de openheid en helderheid van Tessa heel prettig en voelde me op mijn gemak. Ook het theemoment vond ik een goede manier om de les af te sluiten. Maar wat ik vooral echt waardeerde is de uitleg over de 8 geledingen van yoga en het oefenen met adem en meditatie. Ik heb me in deze 8 weken meer kunnen verbinden met mezelf en dat is het tofste wat ik van de cursus heb geleerd.”
Eurydice, Amsterdam

“In the beginner’s mind there are many possibilities, in the expert’s mind there are few.”

Shunryu Suzuki