yogadocentTessa

Eigenaar YARAYOGA, yogadocent, mindfulnesstrainer, coach en masseuse

“Voor mij is yoga een manier van leven. Het gaat niet alleen over het behouden van je balans op de yogamat, maar ook over het vinden van je balans in het dagelijks leven.

Daarbij is aandacht voor:
– beweging
– ademhaling
– ontspanning
– voeding
– positieve gedachten en meditatie

Ik breng dit allemaal samen bij YARAYOGA. Mijn yogalessen bestaan uit een combinatie van yogahoudingen, ademoefeningen en ontspanning/meditatie. Dit werkt door op zowel fysiek als emotioneel en mentaal niveau.

Nadat ik een decennium in de zakelijke wereld werkte, raakte ik uit balans. Mijn hoofd draaide overuren en mijn lijf was op. Yoga heeft mij geholpen mijn (zelf)bewustzijn te vergroten. Ik heb geleerd om beter naar mijn lichaam en behoeften te luisteren en heb mijn manier van leven daarop aangepast. Ik deel mijn eigen ervaringen graag met anderen en wil hen helpen de voordelen van yoga te ontdekken. Mijn wens is hierbij mensen te enthousiasmeren en inspireren.

Ben jij er klaar voor om je eerste stap op deze geweldige reis samen met mij te nemen? Start vandaag; voer je e-mailadres in onderaan deze pagina en ontvang inspiratie en updates!”

Tessa kreeg haar internationaal erkende certificaat voor yogadocent na het volbrengen van de Hatha Yoga Teacher Training bij de Sivananda Yoga Vedanta Ashram in Kerala, India. Nadien heeft ze een Hatha Yoga Teacher Training gevolgd bij Vijay Amar in India. Ook heeft ze yoga beoefend met verschillende andere yogadocenten in India.
Tessa volgt nu nog regelmatig lessen en workshops bij diverse docenten en in diverse stijlen om haar eigen practice te verdiepen en om nieuwe inspiratie op te doen voor haar lessen. Zij is een geregistreerd Yogadocent bij Vereniging Yogadocenten Nederland.
Tessa heeft een opleiding tot mindfulnesstrainer afgerond bij SeeTrue en het Centrum voor Mindfulness te Amsterdam. Zij staat geregistreerd bij de Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen als lid categorie 1.
Verder heeft Tessa de opleiding tot Lifecoach afgerond bij het Atma Instituut te Amersfoort.
Ook volgde Tessa diverse cursussen en workshops in Massage en Reiki.

 

“When one teaches, two learn.” – Robert Heinlein