yogadocentTessa is gecertificeerd yogadocent, mindfulnesstrainer, coach en massagetherapeut

“Voor mij is yoga een manier van leven. Het gaat niet alleen over het houden van je balans op de yoga mat, maar nog meer over het vinden van je balans in het leven.

Daarbij is aandacht voor:
– beweging
– ademhaling
– ontspanning
– voeding
– positieve gedachten en meditatie

Ik breng dit allemaal samen bij YARAYOGA. Mijn yogalessen zijn een combinatie van ademhalingsoefeningen, yogahoudingen en ontspanning/meditatie. Je werkt aan je balans, kracht en flexibiliteit.

Na een decennium in de zakelijke wereld te hebben gewerkt, heb ik zelf de gevolgen ervaren van uit balans zijn. Mijn hoofd draaide overuren en mijn lijf was op. Yoga heeft mij geholpen mijn zelfbewustzijn te vergroten. Ik heb geleerd om naar mijn lichaam en behoeften te luisteren en heb mijn manier van leven daarop aangepast. Ik deel mijn eigen ervaringen graag met anderen en wil hen helpen de voordelen van yoga te ontdekken. Om lichaam en geest te verbinden. Mijn wens is mensen te enthousiasmeren en inspireren.

Ben jij er klaar voor om je eerste stap op deze geweldige reis samen met mij te nemen? Start vandaag; voer je e-mailadres in onderaan deze pagina en ontvang inspiratie en updates!”

Tessa kreeg haar internationaal erkende certificaat voor yogadocent na het volbrengen van de Hatha Yoga Teacher Training bij de Sivananda Yoga Vedanta Ashram in Kerala, India. Nadien heeft ze een Hatha Yoga Teacher Training gevolgd bij Vijay Amar in India. Ook heeft ze yoga beoefend met verschillende andere yogadocenten in India.
Tessa volgt lessen en workshops bij diverse docenten en in diverse stijlen om haar eigen practice te verdiepen en om nieuwe inspiratie op te doen. Zij is een geregistreerd Yogadocent bij Vereniging Yogadocenten Nederland en Yoga Alliance Verenigde Staten.
Tessa heeft een opleiding tot mindfulnesstrainer afgerond bij SeeTrue en het Centrum voor Mindfulness te Amsterdam. Zij staat geregistreerd bij de Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen als lid categorie 1.
Verder heeft Tessa de opleiding tot Lifecoach afgerond bij het Atma Instituut te Amersfoort.
Ook volgde Tessa diverse cursussen en workshops in Massage en Reiki.

 

“When one teaches, two learn.” – Robert Heinlein