Live Online Yogalessen

Met deze lessen volg jij de yogales gewoon live vanuit huis op je computer, tablet of telefoon via Zoom. Tijdens de live online yogalessen kan de docent zien wie er meedoet. We kiezen er bewust voor om alleen live lessen aan te bieden en de groepen te beperken tot max. 15 deelnemers. Zo waarborgen we het kleinschalige en persoonlijke karakter van YARAYOGA. Er is een mogelijkheid om elkaar voor aanvang van de les te verwelkomen en je bent tevens welkom om na de les met een eigen kopje thee met de docent en andere deelnemers na te praten. Zo brengen we het persoonlijke karakter van de studio bij jou thuis.

Hoe het werkt

Na betaling van de lessen, ontvang je een mailtje met een persoonlijke link. Daar kun je eenvoudig op klikken. Je moet de app de eerste keer wel eerst even downloaden alvorens de link werkt. Nadat je in de app komt, kan je het beste kiezen voor de zogenaamde ‘speaker view’ optie tijdens de les. Je ziet dan degene die spreekt groot in beeld. Je kunt elkaar dus zien en horen en op die manier voor en na de les met de docent en andere deelnemers praten (gebruik dan ‘galery view’). De docent zal tijdens de les zelf de andere deelnemers ‘muten’ zodat de docent bij jou in beeld is.

Wanneer

Woensdag 09.30-10.45 uur

Kosten

Met een lessenreeks betaal je €13 per les voor één les per week.
In verband met de groepsgrootte (max. 15 personen), geldt je inschrijving voor een vaste lesdag/tijd. Je kunt voor aanvang van iedere nieuwe periode je lesdag/tijd opgeven. Tussentijds wijzigen in overleg met de docent is mogelijk.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor een lessenreeks waarbij je les volgt op een vaste dag, een vast tijdstip en met een vaste groep. Neem bij interesse contact op via het contactformulier, per mail of 06 47 15 83 98.

WE ZIEN JE GRAAG IN DE ONLINE STUDIO VAN YARAYOGA!

“Yoga is a light, which once lit will never dim. The better your practice, the brighter your flame.”

– B.K.S. Iyengar