Reiki

Reiki, afkomstig uit Japan, is een eeuwenoude techniek die is gericht op het herstellen van de natuurlijke balans in lichaam en geest. Het zorgt voor diepe ontspanning, vermindering van stress en het spreekt het zelfherstellend vermogen van het lichaam aan. Anders dan bij een massage wordt er niet direct op de spieren gewerkt, maar op het energiesysteem in het lichaam waarbij je energiehuishouding in balans wordt gebracht en de energie weer vrij kan stromen. Tijdens de Reiki sessie plaats ik mijn handen op verschillende posities op of boven je lichaam, waarbij de helende energie stroomt om blokkades op te heffen en de natuurlijke energiestroom te herstellen.
Een Reiki sessie werkt op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Na een sessie voel je je ontspannen, opgeruimd en weer opgeladen. Het kan je ook inzichten geven op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling en eventueel te nemen stappen. Het kan datgene wat vastzit als het ware weer in beweging zetten.

De reiki sessie wordt op een massagetafel gegeven of op een mat op de vloer. Je blijft volledig gekleed.

Prijs: €65 voor 60 minuten of je kunt 5 sessies in 1 keer betalen voor €300. Je kunt de sessies dan gedurende een jaar inplannen.
Ook leuk als kado! Voor jezelf of een ander.

Neem contact op voor meer informatie of maak meteen een afspraak voor een persoonlijke sessie.

“There is a crack in everything, that’s how the light gets in”

– Leonard Cohen