Yoga Amsterdam West (Oud-Sloten)

Yoga Amsterdam West

De studio voor Yoga in Amsterdam West is gelegen aan de Sloterweg 1192. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.
De lessen worden hier gegeven op de maandagavond van 18.30-19.45 uur en 20.15-21.30 uur en woensdagochtend van 09.30-10.45 uur.

Meld je aan voor een gratis proefles!

Kom je voor een eerste keer/proefles, neem dan contact op via telefoon of e-mail voorafgaand aan de les.

De lessen worden aangeboden in perioden. De prijs is dan €12 per les voor één les per week.
In verband met de groepsgrootte (max. 12 personen), geldt je inschrijving voor een vaste lesdag/tijd. Je kunt voor aanvang van iedere nieuwe periode je lesdag/tijd opgeven. Tussentijds wijzigen in overleg met de docent is mogelijk.

2021
Periode: 4 januari – 11 april (14 weken)
Periode: 12 april – 25 juli (15 weken)
Periode: 23 augustus – 19 december (17 weken)

Er is geen les op: nationale feestdagen

Je hoeft niet te wachten tot een volgende periode begint; je kunt op ieder gewenst moment instappen in de lopende periode. Neem voor de aangepaste prijzen contact op via telefoon of e-mail.

Gemiste lessen kunnen binnen de periode worden ingehaald op een andere lesdag/tijd in Sloten of Badhoevedorp. Bel/mail dan of er plaats is i.v.m. de groepsgrootte.

Wanneer je wilt stoppen met de yogalessen, graag uiterlijk 2 weken voor het eind van een periode opzeggen, zodat ik weet dat de voor jou gereserveerde plaats beschikbaar komt.

Je kunt het lesgeld contant voldoen of vóór aanvang van de volgende periode overmaken op bankrekeningnummer NL49 RABO 0123 0438 67 t.n.v. T.M. Overmars o.v.v. je naam, lesdag en lestijd.

Eventueel gemiste lessen zijn voor je eigen rekening.
Bij annulering na aanvang van een periode is er geen teruggave van het reeds betaalde cursusgeld.

Yogamatten zijn niet aanwezig op deze locatie, je wordt dan ook verzocht je eigen yogamat mee te nemen. Dekens zijn wel aanwezig.

“One hour of yoga is only 4% of your day. No excuses” – Unknown