Praktische info

Start van de lessen
Je bent van harte welkom in de studio 15 minuten voor aanvang van elke les. Om te zorgen voor een rustige start van de les, wordt je vriendelijk verzocht om uiterlijk 10 minuten voor aanvang van de les aanwezig te zijn. Laatkomers worden na aanvang van de les niet meer toegelaten.

Wat mee te nemen
Voor de groepslessen dien je zelf een yogamat mee te nemen.

Wat te dragen
Draag schone en comfortabele kleding waarin je gemakkelijk kunt bewegen, bij voorkeur gemaakt van natuurlijke materialen. Beoefen Yoga op blote voeten en verwijder sieraden en horloges.

Eten en Yoga
Om een slechte spijsvertering te voorkomen, is het sterk aanbevolen 2 uur voor aanvang van de yogales niet te eten. Als je erge honger hebt, neem dan iets licht, zoals (gedroogd) fruit.

Lichamelijke gezondheid
Graag fysieke klachten of andere beperkingen (bijvoorbeeld recente operaties, knie-, nek-, rugklachten of hoge bloeddruk) vóór aanvang van de eerste les vermelden. Bij twijfel is overleg met huisarts of behandelaar wenselijk.
Informeer de docent ook zodra je weet dat je zwanger bent.

Luister naar je lichaam
Het is jouw yoga beoefening en jouw lichaam. Luister naar je lichaam en leer je eigen grenzen kennen – respecteer jezelf. Elk lichaam is anders. Wees geduldig en duw jezelf niet te hard. Blijf gericht op de essentie van yoga: ademhaling en bewustzijn.

 
“The most important pieces of equipment you need for doing yoga are your body and your mind.” – Rodney Yee