Online Yogalessen2020-07-04T14:53:23+01:00

Online Yogalessen via Livestream

Met deze lessen volg jij de yogales gewoon live op je computer, tablet of telefoon en de docent kan zien wie er meedoet.
We hebben er bewust voor gekozen om alleen live lessen aan te bieden en de groepen te beperken tot max. 12 deelnemers. Zo waarborgen we het kleinschalige en persoonlijke karakter van YARAYOGA. Er is een mogelijkheid om elkaar voor aanvang van de les te verwelkomen en je bent tevens welkom om na de les met een eigen kopje thee met de docent en andere deelnemers na te praten. Zo brengen we het persoonlijke karakter van de studio bij jou thuis. Bovendien is het in tijden van zelf-isolatie extra belangrijk om op een veilige manier sociale contacten te blijven onderhouden.

HOE WERKT HET?
Na betaling van de lessen, ontvang je een mailtje met een persoonlijke link. Daar kun je eenvoudig op klikken. Je moet de app de eerste keer wel eerst nog even downloaden alvorens de link werkt. Nadat je in de app komt, kan je het beste kiezen voor de zogenaamde ‘speaker view’ optie tijdens de les. Je ziet dan degene die spreekt groot in beeld. Je kunt elkaar dus zien en horen en op die manier voor en na de les met de docent en andere deelnemers praten (gebruik dan ‘galery view’). De docent zal tijdens de les zelf de andere deelnemers ‘muten’ zodat zij bij jou in beeld is.

AANMELDEN
Je kunt je aanmelden voor een lessenreeks waarbij je les volgt op een vaste dag, een vast tijdstip en met een vaste groep. Er zijn diverse mogelijkheden v.w.b.t data en tijden. Neem bij interesse contact op via het contactformulier, per mail of telefoon.

 

WE ZIEN JE GRAAG IN DE ONLINE STUDIO VAN YARAYOGA!