Live Online Yogalessen: Rise & Shine

Wil jij yoga ook echt onderdeel maken van je leven? Geef je dan nu op voor de Rise & Shine Yogalessen. Daarmee kan je vijf dagen in de week elke ochtend een half uur live online yoga volgen. Een heerlijk begin van de dag waar je ook de rest van de dag nog profijt van hebt.
Met deze lessen volg jij de yogales gewoon live vanuit huis op je computer, tablet of telefoon. Tijdens de live online yogalessen kan de docent zien wie er meedoet. We kiezen er bewust voor om alleen live lessen aan te bieden. Er is een mogelijkheid om elkaar voor aanvang van de les te verwelkomen en je bent tevens welkom om na de les met een eigen kopje thee met de docent en andere deelnemers na te praten. Zo brengen we het persoonlijke karakter van de studio bij jou thuis. Bovendien is het in tijden van zelf-isolatie extra belangrijk om op een veilige manier sociale contacten te blijven onderhouden.

HOE HET WERKT

Na betaling van de lessen, ontvang je een mailtje met een persoonlijke link. Daar kun je eenvoudig op klikken. Je moet de app de eerste keer wel eerst even downloaden alvorens de link werkt. Nadat je in de app komt, kan je het beste kiezen voor de zogenaamde ‘speaker view’ optie tijdens de les. Je ziet dan degene die spreekt groot in beeld. Je kunt elkaar dus zien en horen en op die manier voor en na de les met de docent en andere deelnemers praten (gebruik dan ‘galery view’). De docent zal tijdens de les zelf de andere deelnemers ‘muten’ zodat de docent bij jou in beeld is.

WANNEER

Maandag 07.30-08.00 uur
Dinsdag 07.30-08.00 uur
Woensdag 07.30-08.00 uur
Donderdag 07.30-08.00 uur
Vrijdag 07.30-08.00 uur

KOSTEN

De lessen worden aangeboden voor €50 per maand.

AANMELDEN

Neem bij interesse contact op via het contactformulier, per mail of 06 47 15 83 98.

WE ZIEN JE GRAAG IN DE ONLINE STUDIO VAN YARAYOGA!