Mindfulness Introductieweekend

Wil je kennismaken met Mindfulness? Kies dan voor dit Mindfulness Weekend. In deze drie dagen gaan we aan de slag met diverse ademhalingsoefeningen, meditatietechnieken, Mindfulness yogalessen en wandelingen door het bos.

Voelen in plaats van denken, ervaren in plaats van uitvoeren… Echt leven in plaats van simpelweg bestaan! Dat is waar Mindfulness over gaat. Met je volledige aandacht en zonder oordeel het moment ervaren. Dat vergt oefening en discipline. Want hoe eenvoudig het ook lijkt, onze gedachten nemen ons maar vaak genoeg weg van het hier en nu.

Door jezelf te trainen meer mindful in het leven te staan voorkom je dat alles zo aan je voorbij raast. Het helpt je te zijn in het moment waardoor je ook stabieler en gelukkiger in het leven komt te staan. Je krijgt weer grip en dat voelt goed.

We kiezen bewust voor kleine groepen van maximaal 14 deelnemers waarbij er tijdens het weekend een gecertificeerd Mindfulness trainer en Yogadocente aanwezig zijn. Zo ben je altijd verzekerd van een kleinschalige sfeer met persoonlijke aandacht.

Jon Kabat-Zinn (grondlegger Mindfulness) zegt: ‘Ik ken niemand die niet gebaat is bij meer mindfulness in zijn/haar leven’. Echter weten wij uit ervaring dat het soms beter is te wachten met het inplannen van jouw Mindfulness weekend. Dat is wanneer je in een acute face zit van een depressie, verslaving, vorm van psychose of een traumatische ervaring hebt meegemaakt. Mocht dit bij jou spelen, overleg dan gerust de mogelijkheden met ons. Ben je in behandeling bij een arts, overleg deelname dan ook altijd met hem of haar.

Dit Mindfulness weekend is inclusief:
2 overnachtingen in 4* hotel
7 uur Mindfulness lessen
3 Mindfulness Yogalessen
2 Mindfulness wandelingen
Alle maaltijden: 2 x ontbijt, 2 x lunch (keuze), 2 x 2-gangen diner met koffie/thee. Er is keuze uit vis, vlees of vegetarisch
Toegang tot zwembad en recent volledig vernieuwde fitnessruimte (indien geopend i.v.m. corona maatregelen)
Voucher voor 1 x gratis toegang (ochtend, middag of avond entree) tot de sauna’s (indien geopend i.v.m. corona maatregelen)
Op zondag een late check-out (voor 13.00 uur). Tot 17.00 uur mag je gebruik maken van alle faciliteiten.
Altijd 2 begeleidsters per groep: een Mindfulness gecertificeerd VMBN trainer en een Yogadocent
Gegarandeerd kleine groepen: min. 8 deelnemers en max. 14 deelnemers per groep. Zo is iedereen in alle ruimtes gegarandeerd van voldoende afstand.

Exclusief:
Optionele massages of individuele coaching vanaf €37,50
Reis- en annuleringsverzekering; LET OP check bij de verzekeringsmaatschappij wat wel en niet vergoedt wordt in deze periode van het corona virus.
Boekingskosten €15

 

Prijs Mindfulness weekend is €559 p.p.

Let op: Kom je alleen, of met iemand die niet uit hetzelfde huishouden komt, dan is het vanwege de corona maatregelen momenteel niet mogelijk om te kiezen voor de kamer delen optie. Je kunt dan een 1 persoonskamer reserveren, hiervoor geldt een toeslag van €85. Je verblijft dan op een 2-persoonskamer voor alleengebruik.

Data Mindfulness Weekenden 2021:
  • 19-21 maart
  • 11-13 juni
  • 9-11 juli
Boek nu