Detox Weekend

Grote schoonmaak

We werken allemaal hard, combineren werk, gezin en sociaal leven alsof het niets is, en dan is het soms lastig om goed voor jezelf te blijven zorgen, gezond te eten en je batterij op te laden. Gun jezelf een kickstart met een detox weekend!

Tijdens het detox retreat logeer je in een fijn spa hotel midden in het bos. Daarmee geef je je hoofd de ruimte om even niets te doen. En ook je lijf krijgt rust: in plaats van te eten ga je sapvasten. Je drinkt biologische, slow juice sappen. Ze zijn niet alleen lekker, maar ook getest op hun effectiviteit om je lichaam te detoxen. De afvalstoffen in jouw lijf krijgen de kans om je lichaam te verlaten. Daardoor verlies je niet alleen wat kilo’s, maar krijg je ook meer energie en een opgeruimd hoofd.

 

Ongeveer 10 dagen voor aanvang van jouw detox retreat ontvang je via de mail uitgebreide informatie over hoe je op gezonde wijze kunt afbouwen (dat start de maandag voordat je weekend begint) en na het retreat weer rustig aan kunt gaan opbouwen. Zo haal je het maximale uit jouw detox!

Daarnaast bieden wij onze detox retreat deelnemers gratis een 21 day detox digitale begeleiding aan, met menu’s, boodschappenlijstjes en veel tips voor een blijvende gezonde lifestyle. Dit programma is gratis, maar je moet het wel even selecteren met de startdatum van je weekend en in je winkelmandje leggen (21 day detox programma).

We kiezen bewust voor kleine groepen van maximaal 14 deelnemers waarbij er tijdens het weekend een voedingscoach en yogadocente aanwezig zijn. Zo ben je altijd verzekerd van een kleinschalige sfeer met persoonlijke aandacht.

 

Inclusief:

2 overnachtingen in 4**** hotelToegang tot zwembad en vernieuwde fitnessruimte (indien geopend i.v.m. corona maatregelen)

Voucher voor 1 x gratis toegang (ochtend, middag of avond entree) tot de sauna’s (indien geopend i.v.m. corona maatregelen)

4 Yogalessen

Dagelijks een begeleide meditatie

Dagelijks een begeleide wandeling

Detox pakket: 3 dagen sapvasten met biologische sappen

Een leverpakking

Deelname aan een interactieve Voeding Q&A. Eindelijk antwoord op jouw voedingsvragen

Op zondag een late check-out (13.00 uur). Tot 17.00 uur mag je gebruik maken van alle faciliteiten.

Gratis parkeren

Gegarandeerd kleine groepen: minimaal 8 deelnemers, maximaal 14 deelnemers.

Begeleiding door 2 van onze toegewijde docenten; een Voedingscoach en een Yogadocente.

GRATIS: 21 day detox digitale begeleiding, met menu’s, boodschappenlijstjes, tips voor een blijvende gezonde lifestyle.

Exclusief:
Behandelingen zoals massages of coaching vanaf €37,50
Mildvasten pakket (kleine, lichte hapjes, meer info) €25
Reis- en annuleringsverzekering
Boekingskosten €15

Prijs Detox weekend €499 per persoon

Let op: Kom je alleen, of met iemand die niet uit hetzelfde huishouden komt, dan is het vanwege de corona maatregelen momenteel niet mogelijk om te kiezen voor de kamer delen optie. Je kunt dan een 1 persoonskamer reserveren, hiervoor geldt een toeslag van €85. Je verblijft dan op een 2-persoonskamer voor alleengebruik.

Data Detox weekenden 2021:

  • 25 – 27 juni
  • 8-10 oktober (Special: detox & hormonen)